Metsänhoito

Palvelemme Äänekosken alueella yksityisiä ja yrityksiä

Metsänhoito on erikoisosaamistamme. Meillä on vuosien tuoma arvokas kokemus ja ammattitaitoinen ote erilaisiin metsänhoitotehtäviin. Monipuolisella kalustollamme suoritamme niin taimikon varhaishoitoa ja harvennusta, nuoren metsän hoitoa sekä harvennushakkuita, joilla metsästä saadaan paras tuotto omistajalleen. Samalla metsän hyvinvointi kohenee. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Äänekosken alueella – ota yhteyttä!

Metsänhoitoon tarjoamme

Taimikon hoitoa. Se on metsänhoitotöistä tärkein, ja sen vaikutukset näkyvät koko puuston kiertoajan.

Harvennustyöt. Kun on aika suorittaa harvennushakkuut, olemme mielellämme apuna. Oikein tehty harvennus kiihdyttää puiden kasvua ja maksimoi hakkuutulot. Harvennukset voidaan tehdä ala- tai yläharvennuksena metsän kunnosta ja asiakkaan toiveista riippuen.

Kerro meille, millaista palvelua etsit. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka metsänhoitotyöt olisivatkin jääneet tekemättä ajallaan. Käydään yhdessä paikan päällä ja kartoitetaan tilanne. Räätälöimme toimintamme mahdollisimman joustavaksi sinun toiveittesi mukaan. Hyödynnä myös muut palvelumme –  voit esimerkiksi vuokrata meiltä peräkärryn!

Muita palvelujamme

  • Kiven ja kallion poistot
  • Peräkärryn vuokraus
  • Rakennuskaluston vuokraus
  • Suomalaisten työvaatteiden myynti
maalta merelle

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste